Restoran Dos Hermanos je nedavno predstavio svoju novu vinsku kartu, koju je pažljivo odabrao somelijer Tarik Sadović. Karta je osmišljena tako da pruža najbolji mogući izbor najkvalitetnijih vina za svoje goste, koji će moći da uživaju u izvrsnom ukusu uz svaki obrok.

Na novoj vinskoj karti restorana Dos Hermanos, gosti će pronaći širok izbor vina iz cijelog svijeta, s naglaskom na najkvalitetnija vina. Na karti se nalaze vina koja su pažljivo odabrana i testirana kako bi se osiguralo da se pruži samo najbolje za sve goste.

Karta također sadrži i izvrsne izbore bijelih crvenih i rose vina te raznovrsnu ponudu desertnih i pjenušavih vina.

Uz svaki obrok, gosti restorana Dos Hermanos će moći da uživaju u najboljim vinima koja se nalaze na karti. Somelijer Tarik Sadović se pobrinuo da kartu sastavi s posebnom pažnjom i detaljima, kako bi se pružilo samo najbolje gostima restorana.

Povodom predstavljanja nove vinske karte za goste restorana Dos Hermanos organizirano je posebno druženje na kome su uživali testirajući vina sa nove vinske karte uz šest sljedova hrane koje su pripremili majstori iz naše kuhinje.