Ukoliko želite doživjeti elegantnu atmosferu, nezaboravne ukuse specijaliteta i dobru atmosferu, posjetite restoran Dos Hermanos. Da ljepota bude veća, od sada možete probati i nove specijalitete koje je pripremio šef Miran Karić piše portal SNL.
“Praćenjem sezone i dolaskom jeseni i zime i mi u Dos Hermanosu najavljujemo novi meni sa nekoliko novih kela koji slave predstojeći period. Novitet su definitivno gljive bukovače koje su po mom mišljenju nedovoljno zastupljene u našoj gastronomiji, a mogu se jako dobro upariti u raznim vrstama jela i sa mnogobrojnim namirnicama, tako da smo odlučili da ih prezentujemo sa pripremom na nekoliko načina i uparivanjem tih jela sa nekoliko različitih vina za potpuno uživanje. Također, s naglaskom dolaska zime, fokusiramo se na ponudu crvenog mesa, te crvenih vina koja prate sezonu. Tako smo našu ponudu proširili za nekoliko novih specijaliteta na bazi govedine i nekoliko dobrih etiketa crvenog vina, kako domaćih proizvođača, tako i regionalnih.”, kazao je za SNL Miran Karić.
Probali smo jela i možemo sa sigurnošću reći da je šef Miran još jednom pokazao svoje znanje, a mi preporučujemo obaveznu posjetu ovom restoranu piše portal SNL.
Tim restorana Dos Hermanos Sarajevo iskreno se zahvaljuje na divnim riječima.