Tri godine poslovanja obilježilo je bezbroj divnih druženja, poslovnih sastanaka, koncerata, evenata ali i izazova. Pandemijsko vrijeme bilo je izazov za sve ugostitelje ali ni kada je bilo najteže menadžment i uposlenici restorana Dos Hermanos nisu otstupali od svojih osnovnih postulata. Kvalitet, savršena usluga i hrana, jednistveni ambijent smao su neki od elemenata koji su restoran učinili prepoznatljivim u Sarajevu ali i šire.
Restoran Dos Hermanos u proteklom je periodu unio niz inovacija u ugostiteljskom sektoru BiH i na tome ne misli stati. I dalje će gosti restorana uživati u savršenim obrocima i vinima iz cijelog svijeta. Proljeće u Dos Hermanosu uvijek znači novi početak. Ljetna bašta u kojoj Sarajlije pronalaze svoj mir u samom centru grada zasijaće u novom ruhu. U pripremi je i novi menu restorana koji će prema riječima chefa Mirana Karića biti baziran na domaćim proizvodima.
“U vrijeme kada cijene namirnica dosežu svoj maksimum odlučili smo se da se okrenemo domaćim proizvođačima. Na taj ćemo način pomoći razvoju malih i srednjih proizvođača, a svojim gos
U restoranu Dos Hermanos u tri su godine poslovanja gosti bili mnogi ambasadori, poznati sportisti, pjevači, gradonačelnici, premijeri ali ono najvažnije je da su ga Sarajlije i gosti glavnog grada prepoznali kao svoje mjesto za uživanje. Jedan od najelitnijih restorana u BiH ponosni je partner Sedmice italijanske kuhinje, a specijalna atmosfera prema riječima gostiju vlada tokom SFF-a.
Nakon tri godine menadžemnt restorana Dos Hermanos ne planira se zaustaviti na dosadašnjim dostignućima. U planu je mnogo novih i zanmljivih sadržaja koje će učiniti da restoran Dos Hermanos ostane u samom vrhu bh. ugostiteljske ponude.
here to add your own text
[/av_textblock]
[/av_one_full]